Antal

Antal medvirkende
>20
Antal børn
0
Antal kvinder
10
Antal mænd
10
Antal øvrige
0

Andet

Oprettet
23.10.2020
Forventet varighed
46-60 min.
ISBN
87-7419-664-2
Genre
Eventyrspil & Fabler
Musik
Ja
Udgivet
Ja

Detaljer


Baggrundsinformation
Perler for svin H.C. Andersens "Svinedrengen" behandles meget frit, begreber og rekvisitter er moderniserede. Prinsessens svaghed for svinedrengens kunstprodukter, er således overført på vor tids mekanisering af pop og musik og de unges uimodståelige behov for det næste hit. Men den strenge moral er egentlig bibeholdt fra det gamle eventyr. Generelt om stykkerne: Bo Schiøler har arbejdet siden 1966 som huspoet, komponist og dramatiker på Vesterbro Ungdomsgård. Stykkerne er første gang opført her.
Uddrag
Et væld af muntre og barske sange, som må give de unge en oplevelse af, at deres tanker og følelser får mæle. Det er en stor kunst at tage det bedste fra de fremragende gamle eventyr og gøre dem levende og spændende i de unges eget sprog. Den legende komposition tillader, at enhver gruppe kan omforme efter eget behov. Det er bare at gå i gang med humør og energi. En stor oplevelse venter
Rolleliste
Bemærk: Antallet af mandlige/kvindlige roller er vejledende. Stykket kan spilles af 15 - 25 sang/musikinteresserede unge, uanset køn.
Andre forfattere
Bo SchiølerTilføj kommentar

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.