Antal

Antal medvirkende
3-5
Antal børn
0
Antal kvinder
1
Antal mænd
1
Antal øvrige
0

Andet

Oprettet
28.09.2020
Forventet varighed
1-30 min.
ISBN
978-87-7167-074-5
Genre
Familie- & Kønsroller
Musik
Nej
Udgivet
Ja

Detaljer


Baggrundsinformation
Om at slå op’ er en lille fortælling om kærlighed og minder. A og B er ved at slå op, da de kommer i tanke om, hvad det egentlig var, der var godt ved deres forhold. De træder ind og ud af søde minder fra fortiden og fantasier om, hvordan det kunne have været. For måske var det alligevel værd, at give hinanden en chance til? Varighed: ca. 9 min. Locations: 1. Medvirkende: 1 k, 1 m.

’Rigor Mortis’ har et strejf af det absurde og finder sted i et rum uafhængigt af tid og sted, hvor en tung beslutning hviler på skuldrene af tre individer: de har fundet et smuthul i skæbnen og har mulighed for, at vække en død til live igen. En de har elsket, og ikke har lyst til at give slip på. En, der ikke længere er sig selv … Varighed: ca. 15 min. Locations: 1. Medvirkende: 1 k, 3 m/k.

’Vildmark’ handler om Frans og Freddy, der er søgt ud i skoven for at glemme alt det der med hverdag og sure pligter - og mest af alt kvinder! For i naturen handler det om overlevelse og mandighed, om at fange sin egen mad og om at rejse et telt. Men det er slet ikke så nemt, som det lyder. Varighed: ca. 9 min. Locations: 1. Medvirkende: 2 m.

’I Himlen’ giver svaret på livets store spørgsmål: hvad sker der, når vi dør? Hvor mange gange kan man tåle at tabe i Backgammon? Hvad skal der til, for at man får en chance til på jorden? Og kan det virkelig passe, at Gud går med seler? Varighed: ca. 20 min. Locations: 2. Medvirkende: 3 m, 2 k.
Uddrag
Lys op. Han og Hun står med front mod publikum, lidt væk fra hinanden. HUN - Jeg slår op! HAN - Du hvad? HUN - Jeg slår op! HAN - Sgu da ikke bare sådan! HUN - Jo, bare sådan! HAN - Men … hvorfor? Du kan da i det mindste forklare hvorfor? HUN - Det er svært at forklare. Det er følelserne. De er der bare ikke mere. De er ligesom sivet ud. Det har været undervejs et stykke tid. Jeg beklager … HAN - Du beklager? HUN - Ja. Altså, jeg er ked af det. Ked af, at du er ked af det. HAN - Hvem siger, jeg er ked af det? HUN - Er du ikke ked af det? HAN - Jo … jo, det er jeg vel. HUN - Jeg beklager … HAN - Ja … De har sat sig ned på scenekanten og tøver lidt begge to. HAN - Det har vel også stået lidt stille på det sidste. HUN - Ja, der er gået hverdag i den. HAN - Ja. Rutine. 5 Om at slå op HUN - Trædemølle. HAN - Præcis. De tøver lidt.
Rolleliste
-
Andre forfattere
Amalie HassingTilføj kommentar